Esküvői helyszín

WeddingGarden from Shadowplay Wedding Films on Vimeo.

A Wedding Garden Budapest szívében helyezkedik el, a belvárostól alig 10 perces útra.  A hajógyári szigeten 25.000 négyzetméteren elterülő golf klub ősfákkal valamint Dunával határolt, gondozott parkban található.
Megérkezés után valami megfoghatatlan nyugalmat és békességet áraszt magából a helyszín, amelynek a közepén található  a 300 négyzetméteres, parkettázott, 270 fokban nyitható, klimatizálható panorámasátor és a 180 négyzetméteres, hajópadlós terasz. A sátor felszolgálási módtól és a berendezési tervtől függően kb. 70-160 fő leültetésére alkalmas (tánctérrel együtt), illetve a terasz lefedésével további 40 fő (4 körasztal) helyezthető el.
A kert éjszakai kivilágításban a sátorral és a terasszal lélegzetelállító látványt nyújt. A fehér sátor annak fehérre mázolt favázas szerkezetével és a hozzáillő raklap kiszolgálóbútorokkal bármilyen színvilághoz passzol, és az esküvői dekorációs stílusok közül is illik, legyen szó vintage, rusztikus, romantikus vagy modern esküvőről. A változtatható színű reflektorokkal és súrlófényekkel pedig az est beköszöntével is egyedi hangulatot tudunk varázsolni. 70-80 biztonságos parkolóhely várja az autóval érkező vendégeket.

A kimagasló igényességgel ápolt kert méretei és adottságai lehetővé teszik a színvonalas és egyben egyedülálló szabadtéri polgári ceremóniát, valamint számos különleges betétprogram lebonyolítását. Hivatalos polgári esküvői szertartás tekintetében a Wedding Gardenben a III. Kerületi Polgármesteri Hivatal rendelkezik illetékességgel. A (z akár többnyelvű) szimbolikus szertartásban pedig mi is szívesen segítünk. Helyszíni egyházi szertartást a Római Katolikus Egyházon kívül mindegyik felekezet szokta vállalni.
 
Egy esküvő, egészen pontosan a ceremóniát követő mulatság egyik legfontosabb része, a jó hangulat egyik záloga, hogy mi kerül a vendégek tányérjába. Akárcsak a Wedding Garden által nyújtott minden szolgáltatáshoz, erre a feladatra is az egyik méltán legnépszerűbb és legmagasabb színvonalon szolgáltató céget kértük fel, mely nem más, mint a Waldorf Catering.