Dj Dawe – Eventech Solutions

Dj Dawe – Eventech Solutions

Balázs Dávid vagyok, kinek DJ, kinek lemezlovas és van akinek egyszerűen Dawe.

A lemezlovas pályafutásom 2000 környékén, a technika iránti érdeklődéssel kezdődött, de nagyon hamar rákaptam a szórakoztatás ízére és arra, hogy milyen felemelő érzés, mikor az emberek arra táncolnak, érzik jól magukat, amiket én válogatok össze. Úgy érzem, ez a lendület azóta is megmaradt és töretlen.

Esküvőkre nagyjából 5-6 éve kérnek fel rendszeresen és rengeteg tapasztalatot szereztem ebben a műfajban is. Természetesen ezek mellett játszom egyetemi klubbokban, szórakozóhelyeken, fesztiválokon és különböző céges rendezvényeken is. Ez által nagyon széles zenei táram alakult ki.

Úgy gondolom, hogy a “nagy” napon a zenének legalább akkora szerepe van, mint bármi másnak. És éppen emiatt mindig arra törekszem, hogy a párok zenei elképzelése, a buliról alkotott képe valóra váljon.

Nagyon fontosnak tartom a pontosságot és a megbízhatósagot. Ha valamit megbeszélünk, akkor az úgy is lesz!

A bővülő igények és egyre színvonalasabb esküvők és rendezvények miatt a technikai hátteremet is folyamatosan fejlesztem, hogy minden igényt maradéktalanul ki tudjak elégíteni. Ebből az aprobóból alapítottam 2011-ben az Eventech Solutions Kft-t, mely
bármilyen technikai szükségletet ki tud szolgálni, amit csak megálmodik a megrendelő. Az odafigyelést és a precíz munkát itt sem feljtjük el.

Magamról többet nem is írnék, inkább íme néhány pár gondolata, hogy hogyan is látnak engem munka közben, mi is a véleményük rólam:.

“Dávidnál jobb esküvői Dj-t nem is kívánhat magának az ember. Személyisége, rugalmassága páratlan és nem utolsó sorban profizmusa egyedülálló. Pillanatok alatt ráérez a hangulatra, és óriási bulit teremt, amit a mai napig mindenki
emleget.”

Hálával és köszönettel Míra & Tomek

„Az esküvő egyik neurotikus kérdése volt, és nehezen indult a Dj kiválasztása, de végül sikerült megtalálnunk pontosan azt, akit szerettünk volna! Az este alatt végig érezte a hangulatot, nagyon tetszettek a zenék, érződött, hogy ő is élvezi, amit csinál, ezért
nyilvánvalóan a buli is remekül sikerült! Bár az esküvőnknek nem volt célja a “na mi majd megmutatjuk”, de örülök, hogy a zenében azért sikerült “megmutatni” a násznépnek, hogy lakodalmas mulatós nélkül is lehet hajnalig tartó bulit csinálni, olyan zenékkel, amire 3 generáció táncol egyszerre!

Nagyon, nagyon köszönjük!”

Bori és Barnabás

“A férjem rendezvényszervezőként került kapcsolatba Dáviddal még 2006-ban. Azóta számos kiváló bulit, céges rendezvényt, Szilvesztert, szülinapot köszönhetünk Neki! A házasságkötés dátumát is ahhoz igazitottuk, hogy mikor ér rá! Nagyon jófej, rugalmas, pozitív, megbízható, és hihetetlen módon mindig megérzi milyen zene kell a társaságnak! Pár dolgot másképp csinálnánk, ha most szerveznénk az esküvőnket, de a dj biztosan Ő lenne! “

Betti és Tibi

Elérhetőségek:

Balázs Dávid

www.dawe.hu

www.eventechsolutions.hu

+36 30 450 89 53